Főoldal Szakma Marketing Üzlet Üzleti tippek

HTML

Iratkozzon fel blog értesítőre!

Ha megadja az e-mail címét, egyből értesülhet a legfrissebb bejegyzésekről:

Ide írja az e-mail címét:

Feliratkozás után egy e-mailt fog kapni, és a benne lévő linkre kattintva erősítheti meg a feliratkozását.

Blended learning blog

Blended learning az elméletben és a gyakorlatban, avagy mi ez, mire jó, hogyan csinálják mások. Tapasztalatok, tippek, információk azoknak a nyelviskola vezetőknek, szakmai vezetőknek és nyelvtanároknak, akiket érdekel a blended learning akár tanári, akár üzleti szemmel.

Ha Önnek kérdése van, vagy megosztaná véleményét, tapasztalatait, akkor ide írjon: blendedlearningblog@gmail.com.

Szerzőink:
Szerzőink beköszönnek »

Mi is az a blended learning?

A blended learning az online nyelvoktatás egyik formája. Ez egy "kevert" oktatási forma, amiben a hagyományos, személyes oktatás egészül ki online oktatással.
Bővebben »

A blended learning és a blog támogatója:

Hirdetés

Hirdessen az interneten 20 Ft-tól!
Jelenjen meg mindazoknak, akik a neten az Ön termékét vagy szolgáltatását keresik, már 20 Ft/kattintás-i áron.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Hogyan indíthat el blended learning tanfolyamot? - beharangozó

2008.08.22. 10:54 BHajnal    Címkék: hogyan szakmai nyelviskola blended learning

Ahogy Anita a blogindító bejegyzésben már említette, társszerzőként írom ezt a blogot. Nyelvtanár szemmel fogom majd leírni azt, amit szerintem a blended learningről mint oktatási formáról tudni érdemes, beszámolok a saját tapasztalataimról és kollégáim élményeiről. Terveim szerint a bejegyzések érintenek majd elméleti és gyakorlati kérdéseket is.

Első írásaim azoknak szólnak majd, akik csak most kezdenek ismerkedni a blended learninggel, vagy azon gondolkodnak, hogy tanfolyamaikat ebben a formában kínálják a nyelvtanulóknak.

Az első bejegyzés azzal a kérdéssel foglalkozik majd, hogy kell-e valamilyen különleges szakképesítés ahhoz, hogy egy tanár blended learning formában tanítson.

Aztán összefoglalom, hogy mire van szükség (és miért) egy blended learning kurzus megszervezéséhez. Itt arról is olvashat majd, hogy miért elavult már manapság e-mailben küldeni a kiegészítő anyagokat a tanulóknak vagy miért nem hatékonyak igazán az interneten ingyenesen hozzáférhető online anyagok.

Ezután azt fogom vizsgálni, hogy milyen haszonnal jár ez az oktatási forma a nyelvet tanító tanároknak és mit nyernek a tanulók, ha ilyen módon tanulják a nyelvet.

Végül megnézzük a gyakorlatban is, hogyan lehet felépíteni egy blended learning tanfolyamot, ahol tippeket is kap az elinduláshoz.

Ha a bejegyzésekhez bármiféle hozzáfűznivalója van, akkor írjon nyugodtan kommenteket - a szakmai párbeszéd mindig pozitív és akár új ötletek születését is elősegítheti.

Szóljon hozzá!





A bejegyzés trackback címe:

https://blendedlearning.blog.hu/api/trackback/id/tr23626709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása